Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ο ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ



Έγινε και αυτό. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ στις 27 Φεβρουαρίου 2013 υποδεχτήκαμε το νέο μου βιβλίο ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. Φίλοι, αναγνώστες και ομότεχνοι με τίμησαν με την παρουσία τους και μου έδωσαν κουράγιο να συνεχίσω. Κοντά μου όπως πάντα, ο κ. Θάνος Ψυχογιός, ο διευθυντής πωλήσεων του εκδοτικού μας οίκου και οι περισσότεροι πωλητές-πολεμιστές στο μετερίζι του βιβλίου στους χαλεπούς καιρούς που διάγουμε, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Πόπη Γαλάτουλα, η υπεύθυνη management Κλειώ Ζαχαριάδη.

Για το βιβλίο μίλησαν η Νάγια Κωστοπούλου (Πρόεδρος Λέσχης Ανάγνωσης), η Αθηνά Χατζή (συγγραφέας των εκδόσεων Ψυχογιός και ακαδημαϊκός) η οποία εμβάθυνε εξαιρετικά στο βιβλίο και την ευχαριστώ από ψυχής και η Μαρία Γκασούκα (επίκουρη καθηγήτρια του πανεπιστημίου Αιγαίου, ειδική σε θέματα φύλου, η οποία ως παρουσία με επηρέασε καταλυτικά κατά τη διάρκεια των πρόσφατων μεταπτυχιακών σπουδών μου) η οποία προσέγγισε το βιβλίο από την οπτική των σκοτεινών γυναικείων δυνάμεων και την έννοια του φύλου στη λογοτεχνία. Στην ανάγνωση, η Τερψιχόρη Γκιόκα.
Οι φίλοι ομότεχνοι που παρακολούθησαν την εκδήλωση τιμώντας με με την παρουσία τους ήταν πολλοί:
Ο βραβευμένος Γιώργος Συμπάρδης, ο Θάνος Κονδύλης, ο Μιχάλης Σπέγγος , ο Θοδωρής Παπαθεοδώρου, η Λένα Μαντά, η Ελένη Τσαμαδού, η Νοέλ Μπάξερ, η Πένυ Παπαδάκη, η Μαρία Χανιώτου, ο Άρης Αποστολάκης, ο Άρης Σφακιανάκης, η Τέσυ Μπάιλα.

Ευχαριστώ από ψυχής τους πάντες για την παρουσία και την υποστήριξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: