Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

EYXAΡΙΣΤΩ

Ολοκληρώθηκε και φέτος ο διαγωνισμός αναγνωστών 2008 και είναι ιδιαίτερα ευτυχές το γεγονός της ένταξης των λεσχών αναγνωστών σ' αυτό τον θεσμό. Ελπίζω, να καθιερωθεί πλέον μ' αυτήν ακριβώς τη διαδικασία.
Καταρχήν επιθυμώ και δημόσια να συγχαρώ τον νικητή, κ. Μπουραντά όχι μόνο επειδή κέρδισε το βραβείο αλλά γιατί πραγματικά το βιβλίο του "Όλα σου τα έμαθα μα ξέχασα μια λέξη" είναι αξιόλογο.
Πέραν αυτού όμως αισθάνομαι την ανάγκη από καρδιάς να εκφράσω τις ευχαριστίες μου:
α. Στις λέσχες αναγνωστών και το ΕΚΕΒΙ που μου πρόσφεραν τη συγκίνηση να δω τον κόπο της ψυχής μου μέσα σ' αυτή την ιδιαίτερα σημαντική βραχεία λίστα των υποψήφιων για βραβείο βιβλίων, ανάμεσα σε τόσο αξιόλογους δημιουργούς, ανεβάζοντας έτσι ψηλά τον πήχη της δημιουργικής μου προσπάθειας.
β. Σε φίλους συγγραφείς που μου απέδειξαν ότι πολυτιμότερο από οποιοδήποτε βραβείο είναι το αίσθημα της στήριξης, της αλληλεγγύης και της αγάπης που σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να αναπτύσσεται ανάμεσά μας και μιλώ συγκεκριμένα για: την Λένα Μαντά που όπου βρισκόταν κι όπου στεκόταν δεν έχανε ευκαιρία να προβάλλει το βιβλίο μου, την Γιώτα Φώτου που με συγκίνησε ιδιαίτερα., τη Μαρία Τζιρίτα και τον Μερκούριο Αυτζή που τους ευχαριστώ για την αμέριστη εμπιστοσύνη τους και την εκτίμηση που εισπράττω όποτε συναντιόμαστε, τον Κώστα Καρακάση, την Ελένη Τσαμαδού και τον Γιώργο Πολυράκη που ως βετεράνοι συγγραφείς, νιώθω κάθε τους συμβουλή να έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανη επειδή οι συγγραφείς των εκδόσεων Ψυχογιός αποδείξαμε γι' άλλη μια φορά τη σύμπνοιά μας κι αυτό ίσως είναι η απάντηση σε όσους εξαπολύουν μύδρους για την ειλικρινή μας ομοψυχία.
γ. Σε όλους τους φίλους αναγνώστες που πέρασαν από αυτό το ιστολόγιο και μου άφησαν μια ευχή και ιδιαίτερα την Τέσυ Μπάιλα και τον Περικλή για λόγους που ξέρουν καλά και οι δυο τους. Επίσης, να ευχαριστήσω ονομαστικά τον κ. Ακάμα για την υποστήριξή του και τον καλό του λόγο που είναι πολύτιμος.
δ. Όλους τους συνεργάτες των εκδόσεων Ψυχογιός γιατί μ' έκαναν να αισθανθώ για άλλη μια φορά ότι δεν είμαι μόνη και ό,τι μοιράζονται μαζί μου κάθε χαρά και κάθε πρόβλημα. Ιδίως δε, σ' αυτή την προσπάθεια την Κλειώ Ζαχαριάδη, υπεύθυνη Μάρκετινγk και την Πόπη Γαλάτουλα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, για να μην ξεχνάμε τους αφανείς ήρωες κάθε φωτεινού γεγονότος.
Γνωρίζοντας βαθειά μέσα μου ότι ανεξαρτήτως βραβείου, αυτή η διαδικασία με έκανε πιο αισιόδοξη, πιο δυνατή και πιο απαιτητική από τον εαυτό μου, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί είστε δίπλα μου.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΤΡΑΥΛΟΥ

18 σχόλια:

lakis είπε...

Αλίμονο αν δεν ευχαριστούμε αυτούς που στέκονται δίπλα μας, στα εύκολα και στα δύσκολα. Καλή επιτυχία την επόμενη φορά.

clementine είπε...

Πασχαλία μου δεν είναι τυχαίο που ήσουν υποψήφια.
Κι εγώ θέλω να σ΄ευχαριστήσω για τ΄αριστουργήματά σου, για την απέραντη καλοσύνη σου και το μεγαλείο της ψυχής σου.
Την επόμενη φορά, που ξέρεις?, ίσως κερδίσεις και το βραβείο. Αλλά έχεις δίκιο, δεν είναι μόνο αυτό που μετράει.

Πολλές ευχές για χαρούμενες γιορτές γεμάτες αγάπη με αυτούς που αγαπάς

Maria Tzirita είπε...

Να είσαι καλά Πασχαλία μου, τα αισθήματα είναι αμοιβαία! Εμείς θα τα πούμε σήγουρα από Φλεβάρη, όταν θα βαφτίσουμε τα "παιδιά μας"! Σου εύχομαι καλές γιορτές και μια καλή χρονιά, καλύτερη από κάθε άλλη! Πολλά φιλιά!

ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ είπε...

Τίποτα τυχαία γλυκιά μου σ' αυτή τη ζωή. Αξίζεις κάθε αγκαλιά, κάθε φιλί, κάθε στήριξη απ' όλους μας! Και ναι, δεν είναι μόνο η νίκη που μετράει, αλλά και ο καλός αγώνας που δόθηκε, οι λέσχες ανάγνωσης και όλα όσα είπες! Συγχαρητήρια και πάλι! Επιπλέον να περάσεις όμορφα τις γιορτές και να χαίρεσαι τους δύο άντρες της ζωής σου! Χίλια φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένη μου φίλη,
σ'ευχαριστώ κι εγώ για που με τιμάς με την φιλία σου.
Να είσαι πάντα καλά.
Περικλής.
Υ.Γ. Έφτασε ο καιρός,επιτέλους άδεια από σήμερα!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή κα Τραυλού
Δεν πειράζει που δεν πήραμε το τρόπαιο, ο δρόμος για εκεί ήταν σίγουρα πιο σημαντικός από το τρόπαιο το ίδιο. Σας ευχαριστούμε για τα υπέροχα βιβλία που μας χαρίζετε και περιμένουμε με ανυπομονησία το καινούριο σας.
Σε εσάς προσωπικά, στην οικογένεια σας και στους φίλους του blog σας εύχομαι ολόψυχα Καλές Γιορτές γεμάτες υγεία αγάπη και χαρά.
Γιάννα/Κύπρος

Smaragdenia είπε...

Καλά χριστούγεννα Πασχαλίτσα μου, εσύ θα'σαι πάντα πρώτη στην καρδιά μας.
Σμαραγδένια (είπα να βγω λίγο από το βιβλίο να κάνω μια βόλτα, γιατί μούδιασα λιγάκι)
φιλάααααααακιααααααα....

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, θεώρησα ότι ένα καλό βιβλίο θα πρέπει να το υποστηρίξω όσο μπορώ και περιμένω τοεπόμενο. Καλή συνέχεια και περιμένω το επόμενο τον Φεβρουάριο, θα είμαι από τους πρώτους που θα το διαβάσουν και θα το παρουσιάσουν στο blog. Καλές γιορτές.

EKT είπε...

Πασχαλία μου, Καλές γιορτές και ευτυχισμένες. Σε αγαπάμε και σου ευχόμαστε του χρόνου με το βραβείο..
Πολλά φιλιά
ΕΚΤ Ελένη

Γιώτα Φώτου είπε...

χρόνια πολλά. Να περνάς καλά εσύ και η οικογένειά σου

Ανώνυμος είπε...

Πέρασα να σου ευχηθώ και χάρηκα που ανάρτησες τόσα ευχαριστώ στους ανθρώπους που πίστεψαν σε σένα. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνειμια μεγα΄λη καρδιά. Καλή χρονιά να έχεις, πάντα με υγεία και πολλές συγγραφικές εμπνεύσεις.

Μαρία Πόντη είπε...

καλή χρονιά κ. ΠαχαλίΑ
ευχές πολλές

Maria Kat είπε...

Καλή Χρονιά Πασχαλία μου!!!!!!!!!!!!
Στέλνω τις πιο θερμές ευχές για εσένα και την οικογένειά σου. Ανυπομονώ για το νέο βιβλίο σου. Ευτυχώς που μου έχουν μείνει 2 να διαβάσω.χιχιχιχ
Πολλά φιλάκια. Θα σου στείλω σύντομα μαιλ με τα νέα μου!!! ΦΙΛΆΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ ΑΥΤΖΗΣ είπε...

Από μέρους μου αυτό που έκανα ήταν το ελάχιστο... Το σημαντικό μέσα από αυτή τη διαδικασία είναι ότι όλοι μας βγήκαμε πιο... "πλούσιοι".
Σ' ευχαριστώ για την ειλικρίνεια των συναισθημάτων σου!
Εύχομαι για το νέο χρόνο... χίλια έλκηθρα χαρές που βάνει ο νους σου να ρθουν ναι να προσγειωθούν στη στέγη του σπιτιού σου!

Ταραντούλα είπε...

ευχές κι από μένα για καλή χρονιά

Δημήτρης Μπουραντάς είπε...

Αγαπητή κα Τραυλού,

ευχαριστώ θερμά για τα συγχαρητήρια και τα καλά σας λόγια για το βραβείο και το βιβλίο μου. Εύχομαι γρήγορα και στα δικά σας! Πάντα υγεία, χαρά και επιτυχία, όπως εσείς την εννοείτε.

Καθηγητής Δ. Μπουραντάς

ΜΑΡΙΑΝΝΑ είπε...

καλη χρονια κ συγχαρητηρια κα. Πασχαλια. Σας εχω ξαναπει ποσο μαρεσουν τα βιβλια σας ιδιαιτερα το τελευταιο που αγγιξε ενα τοσο ευαισθητο θεμα για μενα. Το πρωτο βιβλιο το οποιο διαβασα το 2009 ηταν του κ.Μπουραντα που το βρηκα πολυ ενδιαφερον.

Παναγιωτης είπε...

Σας θαυμαζω οσους γραφετε βιβλια.Το θεωρω πολυ μαγικο και δυνατο.Ειναι σαν να ζωγραφιζεις.Μπραβο!!!